Over DUORSAAMIk ben Edwin Hovinga,

Als mens en professional heb ik mij door de jaren heen ontwikkeld tot een gepassioneerd en deskundig adviseur op het gebied van duurzaamheid en afval- en grondstofmanagement in de meest brede zin. Mijn passie en missie is om deze ervaring en kennis te delen en toe te passen bij de overheid(non-profit) en het bedrijfsleven, om organisaties te helpen duurzame ambities te ontwikkelen, vorm te geven en in uitvoering te brengen.

Mijn sociaal-economische en bestuurskundige achtergrond heeft de basis gelegd voor mijn passie voor een duurzame samenleving en een circulaire economie. Mijn 'circulaire en duurzame praktijkopleiding' heb ik opgedaan in de innovatieve, uitdagende, inspirerende, maar vooral duurzame afvalbranche.

Door mijn ondernemende karakter heb ik een natuurlijke bestuurlijke sensitiviteit ontwikkeld. Dat komt vaak goed van pas bij processen van besluitvorming die complex en gevoelig kunnen zijn. Maar ik denk vooral graag 'out of the box'. De combinatie van beide persoonseigenschappen maakt het dat ik altijd streef naar integrale en pragmatische oplossingen, die bijdragen aan een positief resultaat en een mooiere toekomst en waarbij het doel altijd centraal staat!